Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Samsung - Hur ska vi utrusta kontoret?

Hur ska vi utrusta kontoret efter den nya möteskulturen?

Vi har träffat John Linden som är produktchef för Smart Signage skärmar hos Samsung och berättar om vad vi ska tänka på när vi utrustar våra mötesrum nu när vi förändrar vårat sätt att arbeta igen.

- Många företag börjar låta sin personal återvända till kontoret och det blir därmed allt vanligare att hålla möten live igen, men on-line och hybrid-möten fortsätter även om många återvänt till kontoret.

Vi har även börjat se andra typer av och förväntningar på möten som har växt fram i och med det nya sättet att hålla möten snabbt och digitalt. Snabba möten och avstämningar där PC:n ska anslutas snabbt och enkelt till skärmen och vi ska snabbt kunna växla mellan bilder och spegla våra enheter samt ansluta med kamera och mikrofon till videomöten.

Detta gör att det finns ett ökat behov av små mötesrum med mindre skärmar och ofta PC baserade videokonferenslösningar med USB anslutna webkameror och mikrofoner. I små mötesrum klarar man sig ofta bra med de inbyggda högtalarna som finns i skärmarna och detta gör att installationen kan bli mer kostnadseffektiv.


Är det något mer än endast storleken på rummet som påverkar vilken skärm som passar rummet bäst?

Ja, det är också viktigt att ta hänsyn till hur ljust rummet är. Även soliga dagar är det viktigt med god läsbarhet på skärmen. Dock är det inte nödvändigt att elda för kråkorna i mörka rum, spara på energin istället. Vi har tre olika serier som passar rum med olika ljusinsläpp. Alla skärmar i dessa serier finns i många olika storlekar 43”, 50”, 55”, 65” och 75”. Det finns även 85” och 98” för de större mötesrummen.

John Linden - Samsung

John Linden
Produktchef, Smart Signage skärmar
Samsung
john.linden@samsung.com

Samsung - Skärmar för mörkare rum

Mörkare rum

Samsung QBR serien har en ljusstyrka
på 350 nits passar i rum som
inte är så ljusa.

Samsung - Skärmar för genomsnittligt ljust rum

Genomsnittligt rum

Samsung QMR serien har en ljusstyrka
på 500nit och passar i nästa alla

Samsung - Skärmar för ljusare rum

Ljusare rum

Samsung QHR serien med 700 nits ljusstyrka är det rätta valet för rummen med stora glasytor och mycket infallande ljus.

Vi har även träffat John Hedendahl som är produktchef för Monitorer hos Samsung och vi passar på att ställa några frågor om vilka skrivbordsskärmar vi ska satsa på nu för att maximera produktiviteten med det nya sättet att jobba både hemma och på kontoret.


Hur rekommenderar du att vi utrustar kontoret nu när fler och fler arbetsplatser välkomnar sin personal igen?

- Det är viktigt med en bra och ergonomisk arbetsplats var man än är och skärmen är en stor del av arbetsplatsen. Det är flera parametrar som är viktiga vid val av den rätta skrivbordsskärmen att arbeta på. Jag vill rekommendera Samsungs senaste tillskott S95UA av "Super Ultra-wide” typen för den modernaste och effektivaste kontorsarbetsplatsen.

När du kommer till kontoret vill du snabbt kunna ansluta skärmen till din PC och snabbt komma igång med arbetet och du vill ha ett rent skrivbord utan sladdar som stör. Då är det perfekt med USB-C som med en enda kabel levererar både bild, data och laddning till din bärbara dator. Den enkla anslutningen gör även att skärmen är lämplig för kontor med aktivitetsbaserad placering där personal är i omlopp.

Det är vanligt att jobba på 2 skärmar intill varandra för att få mer skärmyta, men med en bred skärm slipper du den störande skarven och du får mer frihet i hur du delar upp skärmytan mellan dina arbetsfönster.


Vilken produkt rekommenderar du oss att utrusta hemmakontoret med?

För hemmakontoret tycker jag att det är bra att satsa på en skärm med hög upplösning och god färgåtergivning, höj och sänkbart stativ för ergonomin samt USB-C utgång för en enkel och snygg uppkoppling till din PC.

Våran QHD Monitor med IPS panel och USB Type-C passar utmärkt och den har reducering av skadligt blått ljus och eye saver mode vilket gör att du inte anstränger dina ögon lika lätt och orkar med långa arbetsdagar framför skärmen. Denna skärm går inte bara att höja och sänka, utan även att vinkla och vrida fram och tillbaka för perfekt arbetsställning. Skärmen finns i storlekarna 24", 27" och 32".

John Hedendahl - Samsung

John Hedendahl
Produktchef, Monitorer
Samsung
j.hedendahl@samsung.com

Niclas Ullman - Atea

Niclas Ullman
Product Manager
Atea eShop - Samsung
niclas.ullman@atea.se

Samsung - Rekommenderad produkt

Samsung nya 49” b2b S95UA 49" Super Ultra-wide Dual QHD Buiness Monitor

Stilren o modern arbetsplats

Färre kablar

2 skärmar i 1 ( 2 x 27” QHD). Slipp den störande skarven

USB- C 90W

Samsung - Rekommenderad produkt

S60UA 27" QHD Monitor med IPS panel och
USB Type-C

USB-C 90W, 1 sladd för laddning, bild och dataöverföring från bärbara datorn

HDR10 = 1 miljard färger

Ergonomiskt stativ