Kundvagn

Kundvagnen är tom

Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Exkl moms

Logitech - Att mötas utan att mötas

Nya möten, nya möjligheter

Allt oftare har vi behov av att kunna möta varandra utan att träffas fysiskt. Det kan vara för att slippa långa resor eller för att vi helt enkelt inte kan träffas. Det där med videomöten kan kanske kännas lite oinspirerande. Men, det behöver det inte göra...

MEETUP – Allt-i-ett-konferenskamera med superbred bildvinkel

En förstklassig konferenskamera för små konferensrum och trånga utrymmen. Superbred bildvinkel på 120 grader som fångar hela rummet gör att varje stol runt bordet syns tydligt. Tre horisontellt riktade strålformade mikrofoner och en specialanpassad högtalare ser till dina möten låter lika bra som de ser ut.

RALLY BAR MINI – Högklassig allt-i-ett-videobom för små rum

Enkelhet möter mångsidighet med Rally Bar Mini, Logitechs mest avancerad allt-i-ett-videobom för små mötesrum och trånga utrymmen. Med ljud och video i studiokvalitet, AI-driven prestanda och en enkel och smidig installation sätter Rally Bar Mini en ny smartare standard för samverkan i mindre utrymmen.


RALLY BAR – Allt-i-ett-videokonferenslösning för mellanstora rum

Rally Bar är lika lätt att installera som att använda, och levererar högkvalitativa videokonferenser varje gång. En allt-i-ett-lösning med lysande optik, automatiserad PTZ-funktion och högpresterande ljud för medelstora mötesrum. Med Rally Bar blir dina videomöten lika naturliga och produktiva som de fysiska.

RALLY PLUS – Flexibelt videokonferenssystem för stora rum   

Smidig och flexibel lösning som passar perfekt i stora rum med en eller två skärmar. Med hjälp av AI och automatiserad PTZ anpassar sig Rally till mötesdynamiken och håller kameran fokuserad, medan högtalarna levererar ett kristallklart, rumsuppfyllande ljud och ser till att alla röster hörs klart och tydligt.


Tillbehören du vill ha och behöver

Till mötet, arbetsplatsen, resan eller stugan... Vi har tillbehör till allt och alla, perfekt för dig som vill maxa produktiviteten var du än befinner dig.

Webbkameror

Avancerade och tekniska webbkameror med video i toppklass. Professionell videokvalitet för konferenssamtal, strömning och inspelning.

Headsets

Brett utbud av hörlurar och headsets för både arbete och fritid. Designade för att hjälpa dig att kommunicera, samarbeta och hålla fokus.

Tangentbord

Den perfekta blandningen av ergonomi, stil, funktioner och pris. Högkvalitativa tangentbord för alla typer av användare och situationer.

Datormöss

Maxa produktiviteten. Datormöss av högsta kvalitet som hjälper dig att få mer gjort. Perfekt för dig som vill släppa loss kreativiteten.