Explainerfilmer - Videokonferens

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!

MX BRIO 705

Högklassig 4K-webbkamera med AI-driven bildförbättring. Certifierad för MS Teams, Zoom och Google Meet

Jabra Speak2 series

Förvänta dig en samarbetsupplevelse som är bättre på alla sätt. Du får superbredbandsljud som ger en dramatisk ökning av kraftfullheten i ljudet, 4 toppmoderna strålformande mikrofoner, avancerat full duplex-ljud, en unik mikrofonkvalitetsindikator och teknik för normalisering av röstnivåer.

Logitech Rally Bar Huddle

Rally Bar Huddle är en högteknologisk video-bar. Passar för små rum (2-6 personer). Funkar som plug n play enhet eller som videoenhet i ett Microsoft Teams rum.

Logitech Brio 505

Är en smidig webbkamera som är certifierad för MS Teams och Zoom. Med Logitechs RightSight 4-teknik så hjälper kameran dig att vara centrerad i bild. Kameran är lätt att vrida på för att visa din omgivning. Med dess Plugg-And-Play-Lösning så är det bara att stoppa i sladden och köra, enklare än så här blir det inte.


Jabra Meet Anywhere

Spontana intervjuer. Uppkoppling i sista minuten. Oplanerade möten kan dyka upp när du minst anar det, så du behöver en portabel lösning som hjälper dig att samarbeta direkt, var du än är.


Poly Studio X30

Få igång dina små rum på ett ögonblick. Ingen PC eller Mac krävs – stöd för dina favoritmolntjänstplattformar är inbyggt direkt.