Explainerfilmer - Tillbehör

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!Logitech Signature Slim Combo MK950

Trådlös tangentbords- och muskombination med datorliknande skrivkänsla, supersnabb rullning och växling av flera enheter.


Logitech MX Master 3S

Kungen av datormöss. Med oslagbart bekvämt grepp och knäpptysta klick så kan du jobba effektivt timmar i sträck. Bättre än så här blir det inte!


Cherry KW 9100 SLIM

Om du letar efter ett högkvalitativt och estetiskt tilltalande alternativ till konventionella tangentbord för en Mac, då har du hittat rätt adress med CHERRY KW 9100 SLIM för MAC eller PC.Logi Dock

Logi Dock är en teamscertifierad allt-i-ett-dockningsstation som förenklar installationen av hemmakontoret, minskar röran på skrivbordet och hjälper distansarbetare att känna sig mer produktiva. Den inbyggda högtalaren gör att den funkar perfekt för hemmakontoret eller till kontorets fokusrum.

Contour SliderMouse Pro

Den helt nya Contour SliderMouse Pro är nästa steg när det gäller ergonomiska lösningar som kombinerar enastående funktionalitet med en iögonfallande skandinavisk design. Låt dina armar vila i en naturlig, avslappnad position framför din kropp för en hållning helt fri från spänningar.

Logitech Signature MK650

Signature MK650 är en trådlös tangentbordssats som är gjord för att vara bekväm. Musens "Silent Touch" gör dina klick i princip ohörbara och med tangentbordets snabbknappar så kommer effektiviteten att öka!


APC Smart UPS

Intelligent och effektivt strömförsörjningsskydd hela vägen från grundnivå till skalbar drifttid. Idealiskt för servrar, försäljningsställen, routrar, switchar, hubbar och andra nätverksenheter.