Explainerfilmer - Skärmar

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!

Samsung ViewFinity S6

Samsungs högupplösta ViewFinity skärmar levererar en användarupplevelse som kan låsa upp potentialen hos business professionals, content creators och grafiska designers med teknologi som gör visioner till verklighet som aldrig förr.


HP E24u G5 PVC Free

Skärmen HP E24u G5 FHD USB-C är avsiktligt designad för att leverera skarpa bilder och personlig komfort samt skapar en helt ny flexibilitet och prestanda – bara det bästa är bra nog. Elegant design med vår planet i åtanke gör att den här skärmen är den perfekta följeslagaren för både kontoret och hemmet.

Eizo EV3895

Ultrabred och kurvad 38”-skärm med inbyggd dockstation. Finns i både vitt och svart. Alla Eizos kontorsskärmar kommer med 5 års basgaranti.


Philips B Line 346B1C 

Produktivitetshöjande skärmen som har allt du behöver. Kristallklar bild, Inbyggd USB hubb, enkel USB-c anslutning där du har möjlighet att koppla in två datorer om det behövs.NEC E758

En 75 tums mötesrumsskärm med allt du behöver för ett proffsigt möte. Smarta funktioner som förhöjer produktiviteten och just nu med kampanjpris.