Explainerfilmer - Mobiltelefoner

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!

Galaxy Enterprise Editions

Ett urval av branschledande mobila Samsung-enheter, med alternativ som passar alla företag och budgetar. Skydda din verksamhet mot mobila säkerhetshot. Med Galaxy Enterprise Edition får du fyra till fem års garanterade säkerhetsuppdateringar. Så du kan vara säker på att dina mobila enheter får alla säkerhets- och programuppdateringar för Android och Samsung.

Upptäck Samsung Galaxys ekosystem

Med Galaxy Ecosystem kan dina Galaxy-enheter förenkla din vardag och göra den bekvämare. Tack vare appens kontinuitet är det till exempel enkelt att jobba på flera olika enheter och att kommunicera med andra var du än befinner dig.

Samsung Galaxy S23 Ultra Enterprise

Konfigurera, distribuera och hantera ditt företags enheter smidigt med skräddarsydda lösningar och skydd som du kan lita på. Varje enhet är byggd med säkerhet från chippet och uppåt, så konfidentiell data förblir säker, oavsett vart arbetet tar dig.

Samsung Xcover6 Pro 

Galaxy XCover6 Pro är byggd för att vara hållbar, säker och produktiv och ger proffs självförtroendet att göra mer, både på och utanför fältet.