Explainerfilmer - Hörlurar

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!

HP/Poly Voyager – Kristallklart ljud

Poly Voyager-serien ger dig kristallklart ljud för alla tillfällen. Till veckomötet, favoritmusiken, för att kommunicera enklare och fokusera bättre. Produktivt, praktiskt och bekvämt. In-ear, On-ear eller Over-ear. Vilken modell väljer du?

HP/Poly Voyager Surround 80 UC

Lite större, lite vassare. Förstklassiga over-ear lurar med premium ljud och komfort i toppklass. Med adaptiv brusreducering, sex mikrofoner och upp till 21 timmars taltid. Prisbelönad och certifierad för Microsoft Teams.

Bang & Olufsen – Beocom series

Designad för ett liv på språng med B&O-ljudkvalitet och kristallklar samtalskvalitet. Det är det naturliga valet som fungerar både på kontoret, hemmet eller när du reser. 

Logi Zone Learn

Ett headset utformat för barn och unga i skolmiljö. Finns som On-ear och Over-ear, samt med AUX och USB-C för varje utförande.