Explainerfilmer - Bärbara

Så här funkar det!

Här samlar vi Explainers där vi på ett enkelt sätt berättar om hur produkter från olika tillverkare fungerar. Vilken kapacitet de har och vilken nytta de kan göra för dig i ditt dagliga arbete. Hemma eller på kontoret. Välj de produkter som du är nyfiken på att veta mer om. Du kanske hittar en ny favorit!

MacBook Air M2

MacBook Air har fått en helt ny design med ett ofattbart tunt aluminiumhölje. Superladdad med det nya M2-chippet bjuder den på suverän prestanda och upp till 18 timmars batteritid.


Dell Latitude 3340 

Ute efter en elegant, smidig och lätt dator? Då är Latitude 3340 den perfekta valet! Världens minsta vändbara företagsdator med förstärkt batteri och HD-skärm. Denna laptop har en robust och slitstark konstruktion som är utformad för att tåla daglig användning och resor. 


HP EliteBook 840

Skapa mindre hinder för hybrida arbetssätt med HP EliteBook 840. Den här bärbara företagsdatorn ger nya konferensmöjligheter som drivs av produktivitet och säkerhet som enkelt hanteras i hybrida arbetsmiljöer.

  

Surface Laptop SE

Surface Laptop SE är en liten och bärbar dator med upp till 16 timmars batteritid. Den kör sömlöst Windows 11 SE och Microsoft 365 for Education och är tillgänglig för utbildningsinstitutioner och organisationer.


Surface Laptop 5

Surface Laptop 5 för företag: Hastighet, stil och prestanda. Intuitivt att använda, enkelt för IT-avdelningen, säkert för alla. Det är kraften i Windows 11 Pro och Surface tillsammans. Lås upp organisationens fulla potential.


Surface Laptop Studio

En kraftfull bärbar dator för företag som gör att du kan arbeta sömlöst med programvara som Adobe Premiär Pro, Photoshop, Lightroom, Autodesk AutoCAD, Dassault SOLIDWORKS och mer.