Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Atea

It-produkter och logistiktjänster

Vid köp av it-produkter från oss kan du enkelt lägga till någon av våra mervärdestjänster som är anpassad efter dina behov.

Ateas eShop

Varför Ateas eShop?

  • Vi är en av Nordens största elektroniska handelsplatser!
  • Hos oss hittar du över 250 000 it-produkter, licenser och tillhörande tjänster från ledande tillverkare!
  • Vi utvecklar kontinuerligt vår eShop i samråd med övriga Ateabolag i koncernen, och våra kunders behov är en naturlig del av utvecklingen! 

Du får personlig kundservice

Vi vill ge dig service i landslagsklass, så om du har frågor om beställningar, leveranser, returärenden eller bara vill ha goda råd om smarta produkter och lösningar - kontakta vår kundtjänst på 020-44 66 00 som är öppen varje helgfri vardag 08.00-17.00.

Redan kund?

Du som redan har inloggningsuppgifter till Atea eShop kan logga in via denna länken alternativt klicka via länken högst upp till vänster i sidhuvudet. 

Registrera dig som kund direkt

Du får sedan ut dina personliga inloggningsuppgifter via e-post efter sedvanlig kreditkontroll. Skapa konto här

 

Var först med det senaste!

I våra nyhetsbrev hittar du alltid ett brett sortiment, prisvärda erbjudanden, kampanjer och det senaste inom it. Nyhetsbreven skickas 2-3 gånger per vecka.

Frigör tid med våra mervärdestjänster

Atea erbjuder ett brett utbud av standardiserade och kundanpassade mervärdestjänster som frigör tid och syftar till kostnadsbesparingar.

Ingen produkt gör nytta om den inte anpassas till användare och verksamhet.

 

Ett logistikcenter med livscykelhantering i fokus

Nu växer Ateas nya logistikcenter i Nylanda, utanför Växjö, fram. När allt står klart kommer verksamheten på ett hållbart sätt ta ansvar för dina it-produkters hela livscykel, ofta genom att ge dem ett andra liv. I utformningen av centret har medarbetarnas och kundernas synpunkter varit viktiga.

Vårt nya logistikcenter

Våra tjänster ger hållbar it

Vi vill hjälpa till att förlänga livscykeln för it-produkter. Därför erbjuder vi flera tjänster och verktyg som hjälper våra kunder att tänka på hållbarhet inom it. Det kan vara underhåll, återvinning av gammal it-utrustning eller hur man lägger en grönare strategi för den digitala arbetsplatsen.

Så blir du mer hållbar

Sustainability

Globala leveranser

Vi vill bidra till att göra internationella bolag än mer konkurrenskraftiga. Med rätt kompetens, innovationskraft och effektivitet har vi verktyg att stärka dessa bolag med it som konkurrensfördel.

Ramavtal för offentlig sektor

Som en offentlig institution har du möjlighet att köpa fördelaktigt genom ett antal ramavtal som säkerställer en digital arbetsplats redo för framtiden.

Atea har en bred avtalstäckning inom offentlig sektor genom ramavtal upphandlade av Statens Inköpscentral vid Kammarkollegiet och Adda Inköpscentral.

Aktuella ramavtal
Tillbaka till Atea