Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Lenovo VIP Workstation

Lenovo VIP Workstation

Lenovo erbjuder pålitliga, högpresterande och anpassningsbara workstations med utmärkt kundsupport och service, vilket gör dem till ett attraktivt val för företag och professionella användare. Men varför ska man välja en workstation från Lenovo? När ska man ta steget från en ”vanlig” dator till en workstation? 

Anmäl ert intresse här, så får ni svaren på detta och dessutom tillgång till dessa fördelar!

 • Prelaunch information
 • Demoprogram
 • Analys/Workshop av ert företags behov av Workstations
 • 1-1 möte med experter för Workstations
 • Möjlighet till rabatterLenovo har en bred förmåga att stödja dig på den resa som är AI. Behöver du förbättrad beräkningskraft och kapacitet, som våra första datorer med integrerad NPU (Neural Processing Unit), en Data Scientist Workstation med NVIDIA RTX™-grafik för att designa, bygga och göra initial träning av dina modeller mer effektivt och kostnadsoptimerat eller genom vår Data Center-division som ger dig möjligheten att bygga din intelligens för framtiden i LLM-modeller och designa en flexibel motor för dina AI-strävanden. Med innovativa verktyg som LiCO, optimerade och förkonfigurerade ThinkStation Professional Workstations med Linux och NVIDIA RAPIDS™ och liknande den mest stabila teknologin på marknaden, drivs med NVIDIA RTX™, kan vi stödja din resa av AI. 

Vill du ta nästa steg och diskutera hur vi kan stödja dig i AI:s framtid? Intresserad och vill boka en AI-Workshop, anmäl ert intresse här, så får ni inbjudan och dessutom tillgång till många fördelar.
Industriell Digitalisering & Simulering: Samarbete och tillgång oavsett var du befinner dig har blivit avgörande för att hålla sig konkurrenskraftig. Med NVIDIA Omniverse™ har nästa steg i samarbete om 3D-visualiseringsprojekt blivit möjligt. Med möjlighet att dela ett grafikprojekt och arbeta på det oavsett avstånd och även i virtuell verklighet gör detta till en av de mest spännande samarbets-teknologierna för designers och utvecklare på marknaden, oavsett plats och även genom Metaversen. 

Vill du ta nästa steg och diskutera hur vi kan stödja dig?
Intresserad och vill boka en Omniverse™-workshop, anmäl ert intresse här, så får ni inbjudan och dessutom tillgång till många fördelar.


Generativ AI | Träning 

NVIDIA RTX™-driven AI-arbetsstationer kan komplettera datacenter- och molnbaserade beräkningsresurser för AI-träning, finjustering av träning och kalkylera arbetsbelastningar. 

Industriell Digitalisering & Simulering

NVIDIA RTX™ professionella lösningar och NVIDIA Omniverse™ Enterprise möjliggör komplex fysiksimulering och AI-arbetsbelastningar, vilket gör det möjligt för företag att arbeta digitalt för att designa, bygga, driva och optimera virtuellt. 

Visualisering

NVIDIA RTX™-teknologi driver världens mest avancerade arbetsstationer och erbjuder genombrott inom AI, realtidsrendering, avancerad grafik och beräkning för att hantera de mest avancerade arbetsflöden inom visuell beräkning för yrkesverksamma. 

 • Den senaste generationen av arbetsstationer erbjuder stöd för upp till 4x RTX™ 6000 Ada Generation GPU:er, var och en utrustad med 48 GB minne, vilket resulterar i totalt 192 GB GPU-minne i en enda arbetsstation för stora AI-träningar, finjustering och kalkylera arbetsbelastningar.
 • NVIDIAs AI-ekosystem är det mest omfattande ekosystemet som finns tillgängligt för AI-utveckling och distribution och tillhandahåller fullständiga lösningar för generativ AI.
 • NVIDIAs AI Enterprise och NVIDIA AI Workbench mjukvaruverktyg för AI-utveckling och distribution ger utvecklare de verktyg de behöver för att bygga och distribuera AI-lösningar.

 • NVIDIA RTX™-drivna arbetsstationer med NVIDIA Omniverse™ Enterprise ger designers, skapare och ingenjörer möjlighet att samarbeta i realtid om de mest avancerade 3D-designerna, visualiseringen och simuleringsprojekten.
 • Med upp till 48 GB GPU-minne för stora modeller, simuleringar och digitala tvillingar, erbjuder de senaste generationens OEM-arbetsstationer skalbar prestanda med stöd för upp till 4 GPU:er per arbetsstation.
 • NVIDIA Omniverse™ Enterprise och OpenUSD hjälper team att övervinna utmaningarna med fysiskt korrekta, storskaliga simuleringar och krävande AI-, industri- och vetenskapliga arbetsflöden.

 • NVIDIA:s Ada Lovelace GPU-arkitektur erbjuder den senaste generationen av RTX™-teknik för AI, grafik och beräkningsintensiva professionella arbetsbelastningar. 
 • Arbetsstationer med NVIDIA RTX™ professionella lösningar är utformade och byggda för kritiska företagsimplementationer och erbjuder skalbara lösningar i ett brett utbud av formfaktorer för att bringa accelererad beräkning till yrkesverksamma arbetsflöden överallt där arbete behöver utföras.
 • Arbetsstationer med den senaste generationens NVIDIA RTX™ professionella GPU:er är certifierade för 100+ ISV-applikationer och ger fullt ISV-stöd samt trygghet för professionella implementationer.

© 2021 NVIDIA, the NVIDIA logo, and Omniverse™, RTX™ are trademarks and/or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U. S. and other countries.