Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Lenovo DaaS

Det finns inget som heter hållbara it-produkter men det finns lösningar som hanterar dem mer hållbart. Atea Finance introducerar tillsammans med Lenovo: Device-as-a-Service (DaaS)! 

Upplägget via it-finansiering möjliggör en mer cirkulär transformation av din it-utrustning där kontroll och förutsägbarhet är avgörande beslut kring dina it-investeringar. Detta är nämligen nyckeln till mer hållbara it-investeringar! 

Upplägget är enkelt och fördelarna är många. Så här kan en lösning med Device-as-a-service (DaaS) hjälpa dig som kund:

Lenovo erbjuder en komplett produktportfölj från mobiltelefoner och surfplattor till datorer och datacenter. Detta gör det möjligt att hitta produkter som passar just dina specifika affärsbehov. Att dessutom komplettera produkterna med Lenovos supporttjänster gör att användaren också kan känna sig trygg om något händer med IT-utrustningen under tiden den används. 

Med Premier Support Plus ingår flera tjänster som gör användarupplevelsen smidig och pålitlig. Några av dessa tjänster är: utökad garanti på batteriet till 3 år (SBTY), behåll din hårddisk vid ett eventuellt byte av disk (KYD) och spiller du kaffe på din dator har du skydd via Accidental Damage Protection (ADP). Detta är ett urval av tjänster med Premier Support Plus och mer info hittar du här.

Med vårt DaaS erbjudande får du en förutsägbar månadsfaktura och kontroll över dina IT-utgifter. När avtalstiden närmar sig sitt slut görs ett smidigt återtag av produkterna och cirkeln är sluten till mer hållbara it-investeringar! 


Vi har skapat en komplett arbetsplats för en typisk kontorsanvändare med en ThinkPad T14, ThinkVision 34” curved skärm med inbyggd docka, mus och tangentbord. Klicka för mer info om produkterna! Allt detta för 589 kr i månaden i 36 månader. 

Vill du få ett månadspris på din it-lösning eller vill du veta mer om Lenovo DaaS kontakta Johanna Kaijser eller Niclas Ullman!


Vill du veta mer? Kontakta Niclas eller Johanna.

Niclas Ullman
Product Manager, Atea eShop
niclas.ullman@atea.se
+46 73 861 78 84

Johanna Kaijser
Partner account manager, Lenovo
jkaijser@lenovo.com
+46 73 678 29 73