Specialpriser på HP


Smidiga laptops, stabila stationära och bildsköna bildskärmar till extra bra pris. 

Just nu har vi extra bra erbjudande på mängder av produkter från HP. Prisvärda och populära HP EliteBook 600-serien, olika varianter av 800-serien för lite mer krävande användare, stabila EliteDesk för dig som föredrar stationärt, och självklart, en vass EliteDisplay för skrivbordet.


HP EliteBook 600-serien
Rätt förutsättningar för effektivt hybridarbete.

Smidig laptop utrustad bland annat med en Thunderbolt 4 med USB4 Type-C och en multifunktionell USB Type-C-port. Med Intel Core i5-processor, 16 GB RAM och en snabb 256 GB SSD. FHD-skärm och kristallklara högtalare med HP Dynamic Audio och HP AI Noise Reduction.


HP EliteBook 800-serien
Prestandan som behövs för att uträtta stordåd.

HP Context Aware ger dig AI-baserad optimering för att maximera prestanda, komfort och respons, och en 5 MP IR-kamera gör att du får kontakt med människor på ett mer personligt sätt. Dessutom med Intel Core i5-processor, 16 GB RAM och en supersnabb 256 GB SSD.


HP EliteDesk
Stabil och banbrytande prestanda i litet format.

Så liten och smidig att du lätt kan ta den med dig hem och fortsätta där. Hybridvänlig stationär dator med Windows 11, Intel Core i5-processor och 256 GB SSD. Gott om anslutningar och portar för allt du vill ha och behöver, och HP Wolf Security för säkert användande.


HP EliteDisplay
Elegant design som levererar knivskarpa bilder.

FHD-skärm på 27 tum som ger dig detaljrika bilder med hör skärpa. Gott om justeringsmöjligheter för bekvämt arbete och gott om anslutningar för att snabbt och enkelt ansluta externa enheter. Levererar flimmerfria bilder med en uppdateringsfrekvens på 75 Hz.