Navigera vidare till startsidan Navigera vidare till sökrutan
Language
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.
Ny kund
Chatt
Offline
Ingen operatör är för närvarande tillgänglig. Vi har tyvärr begränsad bemanning idag pga sjukdom.
Chatten är bemannad vardagar mellan kl 08.00-17.00 CET. Övriga tider har du möjlighet att lägga ett meddelande till Kundtjänst nedan.

Cherry - Tillbehören med extra allt

Tillbehören med extra allt

Trådlösa, platta, säkra, snygga … Här hittar du Cherrys stekheta nyheter för både PC och Mac.
Toppmoderna tangentbord för finsmakare, med både form och funktion i toppklass.

Cherry KW 9100 SLIM för Mac

Trådlöst och uppladdningsbart tangentbord för Mac-användare med känsla för design. Med låg profil och Mac-layout och en perfekt mix av form och funktionalitet. Med FM Lock för snabb och smidig tillgång till 13 vanliga Mac-funktioner, 10 meters räckvidd och valbar anslutning via Bluetooth eller medföljande trådlös USB-mottagare.


Cherry KW 9100 SLIM för PC

Extra tunt, extra snyggt, extra allt. Uppladdningsbart tangentbord i fantastisk design och med många smarta extrafunktioner. Valfri anslutning via Bluetooth eller trådlös USB-mottagare med 10 meters räckvidd, och med AES 128-kryptering som extra säkerhet. Levereras med ett inbyggt batteri som klarar veckor av arbete utan laddning.


Cherry KC 6000C för Mac

Tunt och smidigt designertangentbord med Mac-layout och USB-anslutning. Stilren design, smarta funktioner och extremt bra komfort. Tysta tangenter med bekväm känsla och lång livslängd, och ett numeriskt tangentbord för snabbare sifferinmatning. En inbyggd metallplatta håller tangentbordet stabilt och halkfritt på skrivbordet.Favoriter och storsäljare

Heta nyheter i all ära, men det finns såklart fler produkter värda att tittas närmare på. Här är några populära produkter som säljer som smör.
Tre tåliga tangentbord från Cherry.

Cherry KC 6000 SLIM för PC

En livslängd på 10 miljoner nedslag betyder att du kan skriva wow! 2,5 miljoner gånger. Grattis, då har du nog ett roligt jobb. Alla andra kan njuta av ett slimmat och kompakt tangentbord med en mekanisk precision som känns ut i fingrarna. Wow!

Cherry KC 1000 SC

Att beskriva alla säkerhetsegenskaper för det här tangentbordet skulle bli en väldigt lång lista med krångliga formuleringar, förkortningar, protokollförteckningar och ISO-siffror. Man kan också säga att det är riktigt bra grejer för datasäkerheten.

Cherry DW 9100 SLIM

Trådlöst, laddningsbart, slimmat med en mängd funktioner, som att växla mellan RF och Bluetooth till exempel. Genomgående precision och kvalitet ger dig total kontroll. Ett kit optimerat för komfort både hemma och på kontoret. Helt bananas.