Laddar meny

EMM som tjänst

Med en EMM-lösning kan verksamheten, på ett säkert och kontrollerat sätt, ge användaren precis de förutsättningar som krävs för ett säkert och mobilt arbetssätt.

Enterprise Mobility Management (EMM*) är ett verktyg som underlättar för din it-avdelning. Användarna får effektiv och säker åtkomst till mobila lösningar samt tillgång till rätt uppgifter från rätt nätverk med rätt applikationer.

För en fast månadskostnad per ansluten enhet betalar du endast för den funktionalitet som nyttjas. Välj om du vill att vi hanterar din EMM-lösning i full drift med Managed Service eller om du vill drifta den själv.

Tjänsten finns i tre varianter med anpassningar för att matcha om din organisation är en skola, myndighet eller företag.

  • Atea EMM Bas
  • Atea EMM Plus
  • Atea EMM Premium

Vi hjälper dig att komma igång med EMM

  1. Workshop som syftar till att skapa en målbild
  2. Uppstart av projektet med samtliga projektmedlemmar
  3. Planering av installation för att öka nyttan i funktionerna
  4. Utbildning i hur man arbetar i administratörskonsolen

Vi samarbetar med de marknadsledande leverantörerna inom området och kan förse dig med vår expertis. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för att få en lyckad leverans. Leverantörer vi arbetar nära med är Citrix, IBM, VMware, Microsoft, MobileIron med flera.

*) EMM står för Enterprise Mobility Management och består av begreppen Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM) och Mobile Content Management (MCM).

Mer information
Janne Eriksson
Product Manager
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer