Laddar meny

Surface som tjänst

Surface som tjänst ger dig en surfplatta när du vill och en bärbar dator när du behöver, till en fast månadskostnad under 24 månader. Varför välja en när du kan få 2-i-1?

För dig som vill skapa utan att kompromissa

2-i-1 är den nya arbetsplattformen och fler och fler program utnyttjar möjligheten med pekskärm. Alla Surface enheter i erbjudandet är 2-i-1 enheter, skapade för att du ska kunna förverkliga dina idéer och få utlopp för din kreativitet! Genom sin låga vikt är Surface den perfekta portabla enheten för den mobila användaren - prestanda som en bärbar dator med Intel® Core™-processorer och stöd för den programvara du använder plus en slimmad PixelSense ™ pekskärm som du kan titta, och skriva på, oavsett var du befinner dig. Alla Surface-enheter anpassas helt enkelt till ditt arbetssätt där bestämmer var någonstans var du vill jobb.

En perfekt balans av hantverk, prestanda och flexibilitet.

Kraft att göra dig produktiv

Genom att hyra en Surface på 24 månader säkerställer vi att du har verktyg för alla nya och kommande funktioner i Windows 10 och Office 365. Du kan enkelt Samarbeta med dina kollegor och nyttja de kraftfulla funktionerna i det senaste Microsoft Office-paketet – där får du tillgång till Outlook, Word, PowerPoint, Excel och OneNote.

Med tilläggstjänsten ”Arbetsplats som tjänst” får du support, managering och säkerställer att din Surface fungerar optimalt 24/7. 

Välj den Surface som passar dig bäst 

Surface Pro 12.3” med Type cover 

  • Core I5 7300U, 256 GB SSD, 8GB RAM
  • 475 SEK / månad

Surface Book 2 13.5” 

  • Core I5 7300U, 256 GB SSD, 8 GB RAM
  • 530 SEK / månad

Surface Book 2 15”

  • Core I7 8650U, 256 GB SSD, 16GB RAM
  • 870 SEK / månad

Atea tar hand om enheten

Efter 24 månader lämnar du tillbaka enheten till Atea som säkerställer att ingen känslig företagsdata kommer i orätta händer.

Mer information
Sören Hedin
Affärsutvecklare, IT-management
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer