Laddar meny

Kundunik utveckling

Vi har lång erfarenhet av systemutveckling inom ett flertal branscher och arbetar både med back-end och front-end utveckling. Vi har även erfarenhet av att integrera lösningar mot befintliga system hos våra kunder.

Atea Apps arbetar med alla aspekter inom systemutveckling – från analys och kravställning till design och utveckling. Med vår spetskompetens inom systemutveckling hjälper vi våra kunder att effektivisera sin verksamhet och realisera framtidens digitala lösningar.

Vi tar gärna ansvar för helheten och skräddarsyr lösningar utifrån våra kunders behov. Vi har lång erfarenhet av systemutveckling inom ett flertal branscher och arbetar både med back-end och front-end utveckling. Vi har även erfarenhet av att integrera lösningar mot befintliga system hos våra kunder.

Kunder idag är väldigt kostnadsmedvetna och det finns en tydlig trend idag mot att allt fler väljer utveckla sina tjänster i molnet. Inom Apps har vi valt att använda Azure´s plattform för att utveckla kostnadseffektiva och innovativa lösningar som även möjliggör en enklare förvaltning. 

  • Från idé till implementerad lösning
  • Agilt kundteam med projektledning
  • Front- och back-end
  • iOS, Windows, Android och responsiv webb
  • Digitalisera och effektivisera processer
  • Realisera verksamhetsnytta

Processen

En övergripande bild som visar vilka faser vi arbetar med i ett kundunikt projekt.

Kundunik utveckling

Jag vill få mer inform

?

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

ation

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer