Laddar meny

Atea Register

Uppfyll de nya lagkraven i byggbranschen med Ateas elektroniska personalliggare.

Med Ateas personalliggare får du kontroll på närvaroregistreringen i realtid, när som helst, var som helst ifrån. Ett enhetligt system som används av alla intressenter, från byggherre till inhyrd entreprenör. Ateas personalliggare innehåller allt du behöver för att uppfylla Skatteverkets nya lagkrav.

Systemet är utvecklat i .NET teknik vilket gör den framtidssäkrad och plattformsoberoende. Molnplattformen som produkten är placerad (Microsoft Azure) uppfyller alla de krav som Datainspektionen ställer på informationshantering som faller under personuppgiftslagen (PUL).

Ateas elektroniska personalliggare består av två delar:

  • Ett molnbaserat administrationssystem där man som administratör ansvarar för att ge rätt person skriv- och läsrättigheter till personalliggaren.
  • En mobil lösning som ger användarna möjlighet att registrera tid i tilldelade byggarbetsplatsers personalliggare.

Funktionalitet

Några av lösningens värdeord är enkelhet och användbarhet. För att inte behöva administrera mer än nödvändigt och för att de verksamma personerna snabbt skall kunna efterleva lagkravet är dessa värdeord av största vikt. Behörighet styr vem som skall få se vad i systemet.

Atea Register

Vill du veta mer?

?


Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

Erik Karlsson
Produktägare
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer