Laddar meny

Programvara

När det kommer till frågor rörande programvaror och licenser blir frågorna allt fler ju mer digital din verksamhet blir. Har du till exempel de programvaror som bäst tillgodoser de behov som finns i din organisation, och har du kontroll på alla dina licenser?

Atea har lång erfarenhet av att skapa och bygga moderna digitala arbetsplatser och våra experter kan guida dig rätt i alla frågor rörande licenser och programvaror.

Dedikerat team

Atea tillhandahåller programvara från över 1500 tillverkare. Vår personal har spetskompetens och arbetar dedikerat med leverantörer som Microsoft, Snow Software, VMware, Veeam, Veritas, Citrix, Oracle, Red Hat och IBM. Vi investerar löpande i kompetensutveckling för våra medarbetare, vilket ger oss kunskapen att guida dig som kund till rätt lösning för din verksamhet.

Goda relationer

Goda relationer med både svenska och internationella tillverkare ger oss möjlighet att föra fram din talan kring programvara och användning. Vi sitter bland annat med i flera leverantörers ”Advisory Committees”, där vi för fram våra kunders synpunkter och önskemål. En god relation ger oss rätt förutsättningar att hjälpa dig som kund när det krisar i din verksamhet. 

Vi guidar er mot en digital arbetsplats

Vårt dedikerade kan hjälpa dig oavsett var i landet du befinner dig eller vilka utmaningar du har. Vi har en hög partnerstatus hos de största tillverkarna ger oss möjlighet att tidigt få koll på de senaste nyheterna och trenderna så att vi kan hjälpa din verksamhet att arbeta mot en modern digital arbetsplats. 

Har du kontroll över dina licenser?

Programvara utgör en allt större del av organisationers it-kostnad, men vi kan hjälpa dig att få kontroll över din verksamhets programvaror och säkerställa rätt antal licenser. Det gör vi med både konsultation och med Atea License Manager (ALM). Med ALM får du bättre kontroll och kan enkelt hantera licenslivscykeln från registrering, installation, användningsanalys och avtalshantering till utfasning av hård- och mjukvarutillgångar.

Vill du skaffa en licens?

?
?

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

Robert Haglund
Affärsenhetschef
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer