Laddar meny

Teknik

Vi erbjuder en helhetslösning. Vi hjälper er gärna, oavsett om det gäller hela infrastrukturen eller den personliga utrustningen för elever, lärare och skolledare. Vi kan även stötta med försäkrings- och finansieringsfrågor.

Vi erbjuder ett urval av aktiviteter kring tekniska lösningar som främjar skolans utvecklingsarbete, nedan ges några exempel.

Kontakta oss gärna för beställning eller frågor.

Atea Skolas eShop

I vår egen eShop hittar du utrustning som är särskilt anpassad för skola. Här hittar du till exempel material som underlättar för undervisning i programmering. Eller ska ni kanske bygga upp ett makerspace på skolan?

Välkommen in!

Demo av enheter

I samarbete med hårdvarutillverkarna så kan vi erbjuda er att på hemmaplan, i lugn och ro, få prova produkterna innan ni bestämmer er.

Demo av kringutrustning

Det finns så mycket mera än bara datorer och lärplattor som kan förbättra lärmiljön. Vi visar gärna bra utrustning som rustar elever, lärare och skolledare ytterligare.

Hantera dina enheter

Vi erbjuder stöd i hanteringen av enheterna på skolan och underlättar administrationen i er verksamhet.

Jag vill ha mer information

?
?

Genom att skicka detta formulär godkänner jag att Atea hanterar mina personuppgifter i enlighet med gällande lagar och förordningar. Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer