2021-03-15

I huvudet på Joakim Jardenberg - VD på GetAI

Avsnitt 10 | I det här avsnitt får du träffa Joakim Jardenberg, VD på näringslivsinitiativet GetAI, ett samarbete mellan näringsliv, Helsingborgs Stad, Region Skåne och Lunds universitet. Joakim pratar hellre om utveckling än innovation och anser att det är bättre att lägga tiden på att koppla ihop redan kända ting istället för att uppfinna nya.

Vi pratar om huruvida området AI per definition ÄR innovation? Och kommer AI ha en plats i innovationsarbetet framöver? Med Joakims bakgrund inom både offentlig och privat sektor så är jag också nyfiken på om han ser några skillnader på innovationsarbetet.

Lyssna på avsnittet i:

  

 

 

Podcast: I huvudet på en innovationsledare

Jag är så nyfiken och vill verkligen förstå vad det är som gör att några organisationer är mer framgångsrika än andra med att förbättra upplevelsen för sina kunder, medborgare, patienter eller vem man nu finns tills för?

Jag heter Stefan Fasth och jobbar som innovationsledare på Atea och det här är podcasten där jag tillsammans med intressanta gäster försöker ta reda på hur man gör för att lyckas med innovation och digitalisering.

Till podden