2021-05-18

I huvudet på Niklas Post - Grundare och vd för Digital Tvilling

Avsnitt 12 | Detta avsnittet skiljer sig lite åt, det handlar om digitala tvillingar, ett område där det sannolikt kommer att ske stora innovationer både idag och i framtiden. Stefan möter Niklas Post, grundare och vd för Digital Tvilling på Atea Insikt, en virtuell mötesplats för dem som är med och utvecklar organisationer och verksamheter runt om i Sverige.

Niklas befinner sig där stora förändringar ska genomföras, han ser till att vi kan förstå verkligheten bättre så att vi kan bli klokare och kunna fatta bättre beslut. Kan vi få en digital representation, en modell av verkligheten som ser ut och beter sig precis som verkligheten? Stefan och Niklas blir också mer konkreta i vad det här kan innebära ute i samhället som underlag för konkreta beslut.

Lyssna på avsnittet i:

  

 

 

Podcast: I huvudet på en innovationsledare

Jag är så nyfiken och vill verkligen förstå vad det är som gör att några organisationer är mer framgångsrika än andra med att förbättra upplevelsen för sina kunder, medborgare, patienter eller vem man nu finns tills för?

Jag heter Stefan Fasth och jobbar som innovationsledare på Atea och det här är podcasten där jag tillsammans med intressanta gäster försöker ta reda på hur man gör för att lyckas med innovation och digitalisering.

Till podden