2021-06-15

I huvudet på Malin Boman - Innovationsledare på Hemsö

Avsnitt 13 | Malin Boman, Innovationsledare på Hemsö möter upp Stefan digitalt för att prata om utforskande problemlösningsmetodik och hur man bygger bron medan man springer. De pratar också om ingrediensen mod och vad som krävs för att känna mod?

Malin berättar om ett innovationsexempel på Hemsö, Framtidens äldreboende, där de gått från idé till koncept och till en fas där de nu testar pilotidéer men också börjat använda dem ute i verkligheten. De diskuterar också om det finns affärsutveckling eller verksamhetsutveckling som inte har en digital komponent. Och vad har egentligen rabatter och växthus för koppling till innovationsarbete?

Lyssna på avsnittet i:

  

 

 

Podcast: I huvudet på en innovationsledare

Jag är så nyfiken och vill verkligen förstå vad det är som gör att några organisationer är mer framgångsrika än andra med att förbättra upplevelsen för sina kunder, medborgare, patienter eller vem man nu finns tills för?

Jag heter Stefan Fasth och jobbar som innovationsledare på Atea och det här är podcasten där jag tillsammans med intressanta gäster försöker ta reda på hur man gör för att lyckas med innovation och digitalisering.

Till podden