Säkerhet för medarbetarnas skull

Vad behöver din verksamhet för ett lyckat säkerhetsarbete? Vi är övertygade om att medarbetarna i verksamheten är avgörande. Ta del av våra experters råd och tips för att utveckla verksamhetens säkerhetsarbete.

Fem steg mot högre säkerhet

Medarbetarna i verksamheten är avgörande för ett lyckat säkerhetsarbete. Därför behöver du ständigt kommunicera alla förändringar som planeras och införs. I god tid innan de genomförs, på olika sätt och i flera kanaler.

Läs de fem stegen här

Säkerhet för medarbetarnas skull – på deras villkor

Med en gemensam plattform för samarbete och lyhördhet för verksamheten, kan en stärkt it-säkerhet lyfta vardagen för varje organisation. Det hävdar Richard Hagerwald, seniorkonsult på Atea, med fokus på Microsoft EM+S. Här berättar han hur.

Läs reportaget här

Så funkar det!

Med hjälp av Microsoft EM+S är det möjligt att skapa hög säkerhet för alla tänkbara situationer. Här är några exempel.

 

Microsoft EM+S E3 eller E5 – två varianter för olika behov

Microsoft EM+S finns i två varianter, E3 och E5.

I EM+S E3 kan it-avdelningen på egen hand konfigurera och övervaka funktionalitet och återrapportering. De automatiserade funktionerna som riskbedömning, lösenordsåterställning samt möjligheten att låta den artificiella intelligensen i EM+S fatta smarta beslut åt användaren kräver en licensiering för EM+S E5, för de användare som ska använda funktionerna. Vilken variant som passar ditt företag bäst beror på: organisationens storlek, hur er it-miljö ser ut, verksamhetens art och i viss mån medarbetarnas it-mognad. Atea har de kunskaper som krävs för att hjälpa dig att välja rätt.

 

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer