2017-02-22

Intelligent mjukvara förenklar utskriftsmiljön

Med utskrift som tjänst får du en tydlig bild av verksamhetens utskriftsvanor, hur de kan effektiviseras, bli säkrare och på sikt digitaliseras.

Ulrika Nybäck Journalist

Intelligent mjukvara och machine learning gör att toners kommer fram någon dag innan de tar slut och att information som digitaliseras blir sökbar och användbar.

  1. Avstamp med analys I det första steget kartlägger Ateas specialister verksamhetens dokumentflöden samt utskriftshantering och ger förslag på förbättringar. Allt från säkrare hantering av utskrifter till hur intelligent mjukvara kan bidra till lägre kostnader.
  2. Upptäcker mönster I tjänsten ingår intelligent mjukvara som lär sig hur varje skrivare används. Kombinationen av big data och analytics gör att den upptäcker mönster och kan signalera när det är dags att byta toner eller när en skrivare behöver service, vilket minskar risken för driftstopp.
  3. Färre utskrifter I en workshop får du kunskap om hur inskannad data kan indexeras och skapa värde. Det kan handla om mjukvara som larmar när en order ska skickas för attest eller att en garanti är på väg att förfalla och bör förnyas.
  4. Ökad säkerhet Med utskrift som tjänst minskar risken att printade dokument hamnar i fel händer. Smart hantering av utskriftsköer innebär att du hämtar dokument vid önskad skrivare, som är uppkopplad till tjänsten, och att inget printas förrän du står vid skrivaren.
  5. Skräddarsy efter behov Välj de delar som skapar mest värde för din verksamhet. I urvalet finns bland annat workshop, val av hårdvara, service och support, hantering av utskriftsköer, säkra utskrifter med mera. Du får stöd i att utforma en utskriftsmiljö och dokumenthantering som passar din budget och digitaliseringsgrad.