2017-05-30

Bli mer produktiv med Office 365

Redigera dokument samtidigt som kollegorna, jobba säkert i molnet och följ upp vad du lägger din tid på. De som kommit igång med Office 365 märker snabbt att de blir mer produktiva.

Ulrika Nybäck Journalist
 1. Utbildning är nyckeln

  Office 365 ger dig tillgång till molntjänster som hjälper verksamheten bli mer produktiv. Att inleda med en utbildning gör att medarbetarna ser värdet av och blir trygga med de nya funktionerna. Enas om vilka funktioner som kan öka produktiviteten mest i er verksamhet.

 2. Smidiga flöden

  När du skapar en grupp eller ett team blir samarbeten med kollegor och kunder effektivare. Alla som ingår där har tillgång till samma dokument och kan göra ändringar när som helst. Det innebär också att arbetet inte stannar av om någon är ledig eller sjuk.

 3. Håll koll på dina timmar

  Med MyAnalytics kan du mäta hur många timmar du jobbar fokuserat, hur mycket tid du lägger på e-post samt totala antalet timmar i veckan. Verktyget ger dig insikt, du kan sätta mål och skapa rutiner som att läsa e-post en till två gånger per dag. MyAnalytics finns som tillval.

 4. Underlättar inför GDPR

  Med Office 365 blir det enklare att hålla koll på verksamhetens informa-tionsflöden, vilket under-lättar övergången till nya dataskyddsförordningen, GDPR. Tillval som Advanced Data Governance och eDiscovery gör att du kan indexera, klassificera och skapa livscykler för dina dokument.

 5. Mobilt och flexibelt

  Eftersom du valt en molntjänst kan du arbeta var som helst och använda den enhet som du föredrar; dator, telefon eller surfplatta. Du har tillgång till samtliga Office-program och andra molnbaserade tjänster via nätet och appar.