2016-11-22

Framtidssäkra ditt datacenter

Med Ateas hybrida datacenter har du tillgång till den senaste tekniken och du får stöd i valet mellan publika och privata moln. I självbetjäningsportalen är det enkelt att på egen hand öka eller minska serverkapaciteten.

Ulrika Nybäck Journalist
 1. Skräddarsys för din verksamhet
  En hybrid leverans bygger på integration mellan olika molntjänster och din lokala lösning. Ateas experter på it-infrastruktur guidar dig i valet mellan publika och privata moln och du har alltid tillgång till den kapacitet du behöver.
 2. Styr med självbetjäning
  I självbetjäningsportalen styr du enkelt storleken på ditt datacenter genom att lägga till eller ta bort servrar. Vid inloggning kan du när som helst se hur mycket kapacitet ni använder.
 3. Tydlig kostnadsbild
  Kostnaden baseras på hur många servrar din verksamhet använder, du slipper dolda avgifter och fastlåsning i långa kontrakt. Atea skickar rapporter som visar hur mycket kapacitet som används samt beskriver eventuella störningar.
 4. Modern teknik frigör tid
  I ett hyperkonvergerat datacenter integreras delarna till ett optimerat system som hanteras gemensamt. Du behöver inte längre lägga tid på att integrera eller uppgradera servrar, lagring och nätverk.
 5. Bevakning dygnet runt
  Vid störningar i ditt datacenter får Ateas specialister ett larm. De hjälper dig att åtgärda problemet på distans eller på plats.

 

Många verksamheter väljer hybrida datacenter för att frigöra tid för att hantera big data, dataanalys, IoT samt mobila applikationer.