Laddar meny

För dig som älskar utmaningar

Reportage 2016-11-23
Att leda analyser, kundmöten och seminarier samt att fördjupa sig i informationssäkerhet ur kundens perspektiv. Det är några uppgifter som gör att Beatrice Fossmo stortrivs i sin roll som seniorkonsult inom informationssäkerhet på Atea.
Ulrika Nybäck
Journalist

Vilka frågor inom it-säkerhet är det störst fokus på för Atea just nu?

– Det finns flera stora utmaningar inom it-säkerhetsområdet. Många kunder vill ha hjälp med säkra applikationer och hur de kan arbeta proaktivt med ransomware. Att tolka och anpassa verksamheten till den nya dataskyddsförordningen är det också många som brottas med.

Vad är mest utmanande i ditt jobb?

– Något av det mest spännande är när jag intervjuar nyckelpersoner för att komplettera analysen av kundens informationssäkerhet. Att lyssna på kundens behov, utmaningar och förutsättningar gör att jag och mina kollegor i nästa steg kan utforma optimala lösningar för deras verksamhet.

Vad vill du säga till någon som funderar på att söka sig till Atea?

– Här finns bred och djup kompetens, ett härligt engagemang och stora möjligheter att utvecklas. För människor som älskar utmaningar, ständigt lärande och vill vara med i digitaliseringens framkant så säger jag: fundera inte, sök dig till oss!

VILL DU BLI BEATRICE FOSSMOS KOLLEGA? SE LEDIGA JOBB PÅ ATEA.SE/JOBB

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer