Tillbaka till Rådgivande tjänster
it-arkitekter startblocket digitalisering It-strategi

Bli redo för digitaliseringen

I vår workshop Startblocket får du hjälp att starta upp din digitala transformation. Tillsammans med en av Ateas it-arkitekter kommer du både få diskutera och praktiskt arbeta med din digitaliseringsplan.

Med vår workshop ”Startblocket” får du

  • En gemensam syn på vad digital transformation är för er
  • En undersökning som beskriver er digitala mognad
  • Mallar och verktyg som stödjer er digitala transformation
  • Underlag med era styrande principer
  • Massor av inspiration och goda råd

Vi stöttar dig genom tre faser

Klara

I den första fasen definierar vi tillsammans vad digital transformation är för er. Vi tittar på vilka trender som driver på utvecklingen, delar med oss av andras lyckade transformationer som inspiration och fallgropar som lärdom. Vi arbetar också praktiskt med era hinder och ger bra insikter för er att ha med i kommande arbete.

Färdiga

I den andra fasen arbetar vi vidare med de möjligheter och utmaningar som ni identifierat. Tillsammans skapar vi underlag som beskriver hur ni kan börja er digitala resa. Vi experimenterar med att införa ett ”digitalt DNA” i er befintliga afärsmodell och går igenom principer för digital transformation

Oavsett hur tydlig er vision och målbild är, krävs det handling för att digitaliseringen ska ge effekt. I den sista fasen fokuserar vi därför på hur ni ”hackar” er företagskultur till att acceptera förändring och innovation samt hur ni leder människor genom förändring. 

För att ni ska kunna ta arbetet vidare levererar vi också ett underlag med de möjligheter ni arbetat fram, kopplade till en roadmap för ert digitaliseringsarbete.

Jag vill veta mer om Startblocket

?

Stefan Fasth, Chefsarkitekt

021-80 58 26  stefan.fasth@atea.se

Tillbaka till Rådgivande tjänster
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer