Laddar meny

Västerås stad tecknar klientavtal med Atea Sverige

Pressmeddelande 2014-02-26
Västerås stad har genom offentlig upphandling tecknat avtal med Atea Sverige gällande leverans och installation av stationära- och bärbara datorer, tunna klienter, surfplattor, smartphones, bildskärmar och olika sorters tillbehör. Avtalet har tecknats på i 2 år med option på 1+1 år till ett beräknat värde på cirka 18 miljoner kronor årligen.

– Ateas anbud var det som bäst svarade på kraven i vår upphandling. Det är ett kostnadseffektivt anbud som på ett bra sätt visar en effektiv livscykelhantering och svarar på våra högt ställda miljökrav. Vi ser fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete, säger Jonas Arvidsson, Upphandlingschef Västerås stad.

Västerås stad är ortens största arbetsgivare med sina ca 10 000 medarbetare varav 7 500 tillsvidareanställda och 2 500 visstidsanställda.

– Affären är ett bevis på vår effektiva logistik, styrkan med vår lokala närhet och vår förståelse för kundens affärer. Vi är stolta för förtroendet att leverera produkter inom it-infrastruktur till en så viktig aktör som Västerås stad, säger Johan Rinneby, Platschef Atea Västerås.

Västerås rankas idag som Sveriges sjätte största stad med sina ca 140 000 invånare. Staden växer med ca 1 000 invånare per år.

För mer information, kontakta:

Johan Rinneby, Platschef, Atea Västerås, 021-80 58 22, johan.rinneby@atea.se

Jonas Arvidsson, Upphandlingschef Västerås stad, 021-39 11 70 jonas.arvidsson@vasteras.se

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer