Laddar meny

Svensk friidrott stärks av Atea

Pressmeddelande 2014-05-06
Atea fortsätter att satsa på svensk friidrott och förlänger sitt sponsoravtal med sex friidrottare och tränare. Det innebär att de får fortsatt stöd att utvecklas inom sina respektive grenar.

De utvalda friidrottarna är sprintern Moa Hjelmer, maratonlöparen Mustafa Mohamed, sjukamparen Jessica Samuelsson och sprintern Johan Wissman. Sedan tidigare stöttar Atea även höjdhopparen Emma Green och tränaren Yannick Tregaro.

 – Det känns tryggt med Atea som officiell sponsor och samarbetspartner. Vårt långsiktiga samarbete stärker friidrotten i vår gemensamma satsning på framgångar i kommande mästerskap, säger Björn Eriksson, ordförande i Svenska Friidrottsförbundet.

 – För oss på Atea är friidrottarna hjältar som vi inspireras av i vårt arbete. Jag ser flera paralleller till vår verksamhet. På Atea arbetar många av branschens främsta specialister inom it och tillsammans med hela organisationen bilder vi ett topplag inom it-infrastruktur, säger Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör på Atea Sverige.

Atea sponsrar sedan 2007 Svenska Friidrottsförbundet och är officiell huvudsponsor till SM i friidrott.  

För mer information, kontakta:

Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör Atea Sverige AB, 08-477 47 11, magnus.sallbring@atea.se

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer