Laddar meny

Landstinget i Jönköping väljer Atea

Pressmeddelande 2014-11-12
Landstinget i Jönköpings län tecknar ett nytt avtal med Atea för leverans av datorer, skärmar och tillbehör. Avtalet löper under två år med möjlighet till förlängning. Affären är värd 25 miljoner kronor under de första två åren.

– Vi är mycket glada över förtroendet. Det här är en betydelsefull affär för oss och vi är stolta över att vara med och bygga Sverige med it, där sjukvård är en stor och viktig del, säger Carl Andersson, platschef för Atea i Jönköping.

Avtalet löper under två år med option på förlängning i totalt ytterligare två år. Atea är sedan tidigare landstingets leverantör av it-arbetsplatser. Det nya avtalet startar den 1 februari 2015.

– Vår fördel som bolag är att vi finns på drygt 30 platser i Sverige. Vi arbetar nära kund samtidigt som vi har det stora bolagets alla fördelar med möjlighet att leverera stora volymer och med tillgång till de främsta specialisterna inom funktionsaffärer, säger Carl Andersson.

Landstinget i Jönköpings län ansvarar för vårdcentraler, sjukhus, tandvård, länstrafik och regional utveckling, där bland annat även kultur ingår.

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer