Laddar meny

Atea skyltar Swedavias flygplatser

Pressmeddelande 2014-11-24
Atea levererar digitala skyltar till Swedavias flygplatser. Avtalet löper under tre år med möjlighet till förlängning. Affären är värd 28 miljoner kronor under de första tre åren.

– Vårt samarbete med Swedavia är en betydelsefull affär där vi är med och utvecklar flygplatser till moderna och attraktiva mötesplatser, säger Fredrik Ringström, regional affärsområdeschef, Atea Sverige.

Totalt handlar det om upp till 2 000 digitala skyltar till Swedavias tio flygplatser. Skyltarna kommer att visa trafikinformation, bagagehantering och reklam. Avtalet löper under tre år med option på förlängning i totalt ytterligare två år. Under de första tre åren uppskattas värdet på affären till 28 miljoner kronor.

– Digital skyltning har en otrolig potential. Vi kan stödja affärs- och hotellkedjor, men även offentlig verksamhet som sjukvård och skolor, med information och budskap genom digital skyltning, säger Fredrik Ringström.

Swedavia äger och driver flygplatser i Arlanda, Bromma, Landvetter, Malmö, Luleå, Umeå, Åre, Visby, Ronneby och Kiruna. På de tio flygplatserna passerar årligen närmare 34 miljoner passagerare.

För mer information, kontakta:

Fredrik Ringström, regional affärsområdeschef, Atea Sverige, 0703-72 28 09,fredrik.ringstrom@atea.se

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer