Laddar meny

Atea Malmö expanderar och rekryterar it-profiler

Pressmeddelande 2014-12-01
Atea i Malmö rekryterar Pelle Svensson som försäljningschef. Pelle Svensson var med och startade Computerland på 80-talet och därefter Avansys och kommer närmast från Netuse och Cygate. Ytterligare fyra välkända namn inom it-branschen har under kort tid rekryterats till Malmökontoret.

– Atea är det företag som jag alltid har sneglat på, även då jag drev egna bolag. Jag är mycket nöjd med att komma till ett företag som drivs av entreprenörskap lokalt och dessutom har det stora företagets muskler i form av specialister och nya tjänster inom funktion, säger Pelle Svensson, nytillträdd försäljningschef i Malmö.  

Utöver Pelle Svensson har seniorkonsulterna Olof Helge, (inriktning Microsoft), Johan Hjalmarsson, (inriktning Cisco) samt säljaren Ulf Karlsson rekryterats. Under hösten har även it-arkitekt Bo Ljunggren börjat på Ateas Malmökontor.

– Vi är inne i en expansiv fas och våra kunder efterfrågar allt mer tjänster och funktioner inom it. Därför är det extra roligt att duktiga och rutinerade kollegor inom it-branschen vill vara med och utveckla Atea, säger Magnus Westring, regionchef Atea.

Atea i Malmö har 300 it-konsulter och specialister inom kommunikation, klienthantering, samverkan med videokonferens och server och lagring.

För mer information, kontakta:
Pelle Svensson, försäljningschef Malmö, Atea Sverige, 073-293 00 00 per-ola.svensson@atea.se
Magnus Westring, regionchef, Atea Sverige, 046-16 33 35 magnus.westring@atea.se

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer