Laddar meny

Sponsoravtal stärker svensk friidrott

Pressmeddelande 2013-02-15
Atea förlänger för sjunde året i rad sitt sponsoravtal med Svenska Friidrottsförbundet. Nytt för i år är att de stöttar inomhus-SM i friidrott som äger rum i Norrköping 15-17 februari.

Atea fortsätter sitt långsiktiga engagemang för svensk friidrott och förlänger sponsringsavtalet. Samtidigt förnyar Atea sina sponsringsavtal med sprintern Johan Wissman, mångkamperskan Jessica Samuelsson och marathonlöparen Mustafa Mohamed. Sedan tidigare stöttar Atea även sprintern Moa Hjelmer, höjdhopperskan Emma Green Tregaro samt tränaren Yannick Tregaro.

- Vi brinner för svensk friidrott. För oss räcker det inte bara att vara en stolt sponsor, vi vill vara engagerade på flera nivåer. Därför väljer vi att fortsätta att stötta svenska friidrottstalanger och går i år för första gången in och stöttar även inomhus-SM, säger Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör på Atea Sverige.

Atea finns på plats på Stadium Arena i Norrköping med kunder och medarbetare för att följa tävlingarna och heja fram de aktiva som Atea stöttar.

För mer information, kontakta:
Magnus Sallbring, HR- och marknadsdirektör Atea Sverige AB, +46 8 477 47 11, magnus.sallbring@atea.se

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer