Laddar meny

Atea utser ny HR- och marknadsdirektör

Pressmeddelande 2012-12-01
(Sverige) Atea tar ett nytt grepp och skapar en roll med helhetsansvar för Human Resources och marknadsföring. Syftet är att växla upp arbetet inom bägge processerna och utveckla Atea vidare. Magnus Sallbring har valts för rollen.

- Vi, Ateas medarbetare, är helt avgörande för hur vi lyckas på marknaden. Min vision är att vi ska vara ett företag fyllt av personligheter som får plats att utvecklas och jag är övertygad om den överlägsna effekt det kommer att ge bland våra kunder. Därför är jag glad att berätta att vi nu tar ett nytt grepp och tillsätter en HR- och marknadsdirektör som ska fortsätta att utveckla hur vi jobbar med våra människor och vårt varumärke, säger Kalle Hultenheim, vd Atea Sverige.

Magnus Sallbring kommer senast från egen konsultverksamhet, var innan dess klubbdirektör för hockeyklubben Malmö Redhawks och har ett långt förflutet inom it-Sverige. Han har sedan 1998 haft ledande positioner i it-branschen, bland annat som marknadschef och en del av Atea Sveriges ledning under fyra år, och har gjort sig känd som en stark personlighet med visioner och stor drivkraft.

- De senaste åren har jag blivit ännu mer övertygad om att hur man bygger varumärke startar med företagets människor och med deras värderingar. Därför är jag väldigt glad att vara tillbaka i Atea i en ny typ av roll där Atea vågar ta steget och få ut effekterna av samhörigeten av HR- och marknadsarbetet, säger Magnus Sallbring, tillträdande HR- och marknadsdirektör.

Magnus Sallbring kommer att ingå i Atea Sveriges ledningsgrupp och börjar i sin nya roll på måndag 16 januari.

För mer information, kontakta:
Carl-Johan Hultenheim, vd Atea Sverige AB, +46 46 16 33 32 carl-johan.hultenheim@atea.se
Magnus Sallbring, tillträdande HR- och marknadsdirektör Atea Sverige AB, +46 708 400 000

Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer