Hoppa till huvudinnehåll
Outsourca med Managed Workplace och få en avbrottsfri drift av verksamhetens it-arbetsplats. Vi hjälper dig med driften genom en fullt managerad och kontinuerligt uppdaterad klientplattform. Det möjliggör för din personal att arbeta effektivt och fokusera på att utveckla eran verksamhet.
Ett kontor med flera skrivbord

Avbrottsfri drift av it-arbetsplatsen —  från inköp till återanvändning

Den moderna arbetsplatsen är hållbar, kreativ och anpassad till individen, där medarbetarna kan välja vart de vill arbeta ifrån. Flexibiliteten kräver stöd av lösningar som möjliggör delning av data och dokument och digitala samarbetsformer. 

Med en managerad arbetsplats tar vi ett helhetsansvar för drift och support av din arbetsplats, på din befintliga hårdvara eller i samband med nyinköp av klienter. Detta inkluderar installation av programvara och applikationer, felsökning, patchning, image-hantering och proaktivt underhåll. Du slipper bevaka uppdateringar och livscykelhantering, utan kan istället lägga din tid på att arbeta mer verksamhetsnära och stötta organisationen i utveckling och innovation.

 

Boliden | Kvinna och man i arbetskläder

Så har Boliden utvecklat den digitala arbetsplatsen

– Våra tekniker lägger idag färre timmar på hantering av oförutsedda fel och vi slipper tänka på när det är dags att byta ut enheter eller göra uppdateringar, säger Emelie Lundberg, manager end user experience på Boliden.

Få flexibilitet, kontroll och kapacitet att utvecklas i takt med marknaden​

Att vara kund till Atea är ett partnerskap. Managed Workplace är en flexibel tjänst där Atea ansvarar för att se till att er verksamhet inte är fast i en låst lösning under avtalsperiod. Atea lägger stor vikt vid att proaktivt utveckla våra kunder för att tillsammans dra nytta av de tekniska framsteg som sker på marknaden.

Målgrupp

  • Medelstor eller stor verksamhet inom privat och offentlig sektor
  • Organisationer som vill lägga mer resurser på digitalisering och verksamhetsnära it
  • Organisationer som vill erbjuda sina anställda en modern arbetsplats med flexibilitet och tillgång utanför kontoret

Nytta

  • Avbrottsfri drift av verksamhetens it-arbetsplats, under hela livscykeln
  • Frigör resurser för it-avdelningen som kan arbeta mer verksamhetsnära, exempelvis med utveckling och innovation
  • Användarna får en mer effektiv vardag då de kan fokusera på sitt arbete utan att oroa sig om till exempel uppdateringar av programvara

Innehåll

  • Dygnet runt-bevakning och incidenthantering — våra experter löser problem dygnet runt
  • Total drift av din arbetsplats så som hantering, uppdatering och underhåll av applikationer, programvara, image och patchning
  • Certifierat enligt ISO standard för kvalitet, hållbarhet, informationssäkerhet, och antikorruption (ISO 9001, 14001, 27001 samt 37001)

Vid frågor, kontakta gärna mig

Pierre Wittlock
Pierre Wittlock