Lär känna Anna Hultberg

Anna Hultberg är specialistsäljaren inom klient/arbetsplats som brinner för hållbarhet och möjligheten att utveckla och utvecklas tillsammans med sina kunder.

Vad gör du på jobbet?

Jag är specialistsäljare inom klient / arbetsplats. Där hjälper jag våra kunder med en bra lösning och upplevelse från beställning till leverans och återtag av den gamla it utrusningen. Jag är också hållbarhetsambassadör på vårt kontor i Sundsval

Varför valde du it-branschen?

Började 2002 som koordinator, har med åren växt in i andra roller som jag trivs, utvecklas och brinner för. Det är en spännande bransch där det hela tiden händer nya saker.

Berätta vad det bästa med ditt jobb är:

Utvecklande, man får lära sig nya saker hela tiden. Och att få hjälpa våra kunder med rätt produkter, smarta leveranser och hur vi sedan ska ta hand om den gamla it utrustningen.

Varför ska man jobba på Atea i Sundsvall?

Vi är en fantastisk blandning av människor och tillsammans är vi ett lag, där man alltid hjälps åt. Det sitter aldrig fast och vi är inte rädda för att utforska nya områden och lära oss mer saker.

Beskriv Atea med 3 ord

Ansvarstagande, lagkänsla och hållbarhet.

Det mest otippade som är möjligt med hjälp av teknik om 10 år:

En svår och klurig fråga, men jag tror att det kommer hända så otroligt mycket inom vården som vi idag inte riktigt kan eller vågar drömma om.