Tillbaka till Sundsvall
sundsvall På vårt sätt

Vill du vara med och bidra till vårt team i Sundsvall?

Vi är ett 30-tal kollegor som brinner för it-infrastruktur och verksamhetsutveckling. Vi hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”

— Gabriella Norberg, Platschef

3 snabba frågor med Gabriella - platschef i Sundsvall

Varför ska man jobba hos er på Atea i Sundsvall?

För att vi är inne i en helt fantastisk resa. Vi bygger en verksamhet som vi är ensamma om i Sundsvall, med kombinationen av traditionell infrastrukturaffär och verksamhetsnära digitalisering. Hos oss får du möjlighet att arbeta med helheten hos våra kunder – från it-avdelning till slutanvändare. 

Vad får man som medarbetare uppleva?

Man får vara med och bygga något alldeles nytt. Förändringsresan är otroligt spännande och vi gör förflyttningen tillsammans. Det blir många nya, innovativa dialoger - både internt och tillsammans med våra kunder. Och vi skrattar mycket!

Vem ska man vara för att trivas i ditt team?

Man ska vara sig själv och förstå värdet i att vi alla är olika. Det är summan av våra kompetenser, erfarenheter och personligheter som gör oss starka. Sen behöver man brinna för it och digitalisering. Man behöver drivas av personligt ansvar och trivas med att arbeta i ett lag. Våra värderingar ligger till grund för allt vi gör. Och vi vill mer!

Just nu söker vi

Informationssäkerhetsspecialist

Som informationssäkerhetskonsult kommer du att arbeta med, och hjälpa våra kunder med, tjänster som implementering av ledningssystem för informationssäkerhet, workshops med informationsklassificering och riskanalys, dataskyddsförvaltning, utbildningar med mera. Du kommer att arbeta självständigt eller i team beroende på kundens behov och omfattning av uppdrag. 

Låter det intressant? 

 

Lösningsarkitekt Datacenter/cloud

I rollen som lösningsarkitekt hos Atea arbetar du med att designa it-lösningar som möjliggör flytt från on-premise till molnlösningar eller till hybridlösningar. Du är ansvarig för att arkitekturen både håller kundens förväntansnivå och kan levereras med kvalitet. Som verktyg har du tillgång till en bred portfölj av Ateas molntjänster och ett helt landslag med kompetenta kollegor.

Låter det intressant? 

IT-säkerhetsspecialist

Som IT-säkerhetskonsult kommer du att arbeta med, och hjälpa våra kunder med deras säkerhetslösningar. Utöver kunduppdrag kommer du medverka och bidra till Atea Sundsvalls affärsutveckling inom området. Du kommer också att delta i en hel del säljaktiviteter och kundevent. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Låter det intressant? 

Tillbaka till Sundsvall
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer