Hoppa till huvudinnehåll
Vi är ett 30-tal kollegor som brinner för it-infrastruktur och verksamhetsutveckling. Vi hoppas att vi kan spela en viktig roll på våra kunders digitaliseringsresa - tillsammans bygger vi Sverige med it.

”Med vårt unika lag inspirerar, utmanar och förflyttar vi våra kunder till en hållbar digital framtid”

— Gabriella Norberg, Platschef

3 snabba frågor med Gabriella - platschef i Sundsvall

Varför ska man jobba hos er på Atea i Sundsvall?

För att vi är inne i en helt fantastisk resa. Vi bygger en verksamhet som vi är ensamma om i Sundsvall, med kombinationen av traditionell infrastrukturaffär och verksamhetsnära digitalisering. Hos oss får du möjlighet att arbeta med helheten hos våra kunder – från it-avdelning till slutanvändare. 

Vad får man som medarbetare uppleva?

Man får vara med och bygga något alldeles nytt. Förändringsresan är otroligt spännande och vi gör förflyttningen tillsammans. Det blir många nya, innovativa dialoger - både internt och tillsammans med våra kunder. Och vi skrattar mycket!

Vem ska man vara för att trivas i ditt team?

Man ska vara sig själv och förstå värdet i att vi alla är olika. Det är summan av våra kompetenser, erfarenheter och personligheter som gör oss starka. Sen behöver man brinna för it och digitalisering. Man behöver drivas av personligt ansvar och trivas med att arbeta i ett lag. Våra värderingar ligger till grund för allt vi gör. Och vi vill mer!