Hoppa till huvudinnehåll

Börja jobba med oss

På Atea i Skellefteå tror vi på samarbete för hög kvalitet och inspirerande arbetsdagar. Vårt pussel blir dock aldrig komplett så vi söker alltid fler kända och okända kompetenser och förmågor. Ska vi satsa på att utvecklas vidare tillsammans?

Kontoret i Skellefteå växer och behöver anställa flera medarbetare framöver. Du kan bli en av dem.

Chansen är stor att du skulle trivas med oss och komma till din rätt både professionellt och personligt, om du känner igen dig i det här:

Du värdesätter teamet över individuellt arbete, älskar att vinna tillsammans och glädjas åt varandras framgångar, och ser samarbete som vägen till att göra verklig skillnad i din karriär.Du är naturligt nyfiken och hungrig på att lära dig mer, har en fallenhet för att suga åt dig av
andras kompetens, perspektiv och insikter – samtidigt som du gärna delar egna kunskaper och erfarenheter

Du gillar att jobba med kolleger med kompletterande kompetenser där ni tillsammans prestigelöst samarbetar för att hitta vägar att lösa kunders utmaningar utifrån ett helhetsperspektiv.

Du blir inspirerad av alla förändringar i it-branschen och ser fram emot att utveckla din egen kompetensprofil för att alltid vara relevant och skapa ännu mer värde för kunder, kolleger och partners.

Gemenskapen på kontoret

När du kliver in på vårt kontor kommer du troligen mötas av både ”hej” och leenden. Vi har en kultur av att vara öppna, bjuda på oss själva och att stanna upp och prata med varandra i vardagen. Om du råkar kliva in i lokalerna när det är fika eller lunch surras det en hel del. En vanlig dag är mellan 30-40 av oss på plats, resten befinner sig ute hos kunder, och några jobbar hemifrån.

Många av oss umgås även på fritiden och tar en öl, fikar eller sportar ihop. 

Din utvecklingspotential hos oss

Vår kompetens och förmåga att samarbeta är efterfrågad, inte bara i Skellefteå utan i hela landet. Många av oss deltar i kundprojekt runt om i Sverige. Det är inte ovanligt att man även tar karriärkliv och söker sig till nationella eller regionala roller på något annat av Ateas 30+ kontor.

Möjligen att utvecklas är med andra ord stor om du vill och har drivet. Utveckling är en del av Ateas DNA.

I det dagliga arbetet utmanar vi oss själva i en ständig strävan att skapa så mycket värde som möjligt, och vi gör det tillsammans med kolleger, partners och kunderna själva. Du behöver aldrig känna dig ensam i utmaningar. Även medarbetare från de andra 30+ kontoren sträcker ut sina händer när så behövs. Det blir både kul och stimulerande för dig att ta steg framåt.

Mycket av utvecklingen kommer av att du ibland jobbar med andra spetskompetenser än de som finns inom ditt specifika kompetensområde.

Som ett stöd i utvecklingsresan har du återkommande samtal med din chef, MAP-samtal (mål, ansvar, prestation). Tillsammans har ni mandatet att skapa en plan som ger dig förnyelse, djup, utmaningar, trygghet eller variation under det kommande året.
I planen kan det exempelvis ingå mentorskap och fördjupande kurser med våra partners, kurser som ligger i den absoluta framkanten.

Har du en helt annan professionell bakgrund? Läs då det här…

 

Gillar du att klura dig fram till lösningar, exempelvis för att få igång en motor som stannat?

Eller läser ”Så funkar det”-böcker från pärm till pärm? Eller kanske är du grannarnas handy-man som aldrig tvekar att rycka in vid kris och problemlösning? Det kanske är du som är vår blivande serverspecialist?

 

Hade du en barndröm om att bli spion och triggas av den tanken än i dag?

Tänk att få vara den som med ett metodiskt tillvägagångssätt och rätt kunskap förhindrar en samhällskatastrof eller ett ekonomiskt nödläge för den lokala näringsidkaren! Satsa på att bli vår nästa säkerhetsrådgivare och konsult.

 

Gillar du att ofta ta dig an nya typer av utmaningar där du tillsammans med ett team kan hitta konstruktiva lösningar?

Har du samtidigt förmågan att likt bläckfisken sträcka dina åtta armar och känna av läget? Då behöver vi dig som projektledare till Atea Skellefteå?

Kontakta någon av oss som rekryterar just nu:

Magnus Tjernström
Platschef
magnus.tjernstrom@atea.se
Thomas Dahlbäck
Thomas Dahlbäck
Informationssäkerhetskonsult
thomas.dahlback@atea.se

The place to be

Det är viktigt att du som it-specialist har rätt förutsättningar i ditt arbete och har bra harmoni mellan jobb och fritid. Därför att vi tagit fram ett antal förmåner som vi tror på. Ateas framgångsfaktor är våra medarbetares insatser och kompetenser. För att hålla oss ajour inom vår snabbt utvecklande bransch vill vi stötta våra medarbetares utveckling.

Våra förmåner | Vår företagskultur | Vårt hållbarhetsarbete

Varför är Atea The Place To Be?