Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Malmö

Lär känna Georg Lavman

Georg Lavman

Snabbfakta:

Roll: RPA-specialist.  (Läs mer här)

Start: 10 juni

Ålder: 23

Bor: Lund

Utbildning: Systemvetenskap

Dold talang:

 

Georg Lavman är vårt senaste stjärnskott till teamet inom Atea Innovation, men han startade sin karriär hos Atea som studentambassadör i Region Syd. Redan när Georg var på sin första intervju lyste hans driv, positiva inställning och konsultmannaskap igenom. Att han dessutom varit engagerad i studentliv och andra engagemang ideellt gjorde honom till en klockren kandidat när vi skulle få in vår allra första studentambassadör. Georg har läst systemvetenskap på Lunds Universitet och tog examen i juni.

Georg kom i kontakt med Atea under den årliga arbetsmarknadsmässan på Lunds Tekniska Högskola – Arkad. Han pratade med många olika företag där, men det var något med Atea som  han fastnade särskilt för.

- Jag tycker att det syns när någon genuint trivs med sitt jobb, inte som att någon försöker rabbla upp fakta för att sälja in företaget. När jag sedan sökte rollen som ambassadör fick jag en skön känsla av alla som jag träffade och hur processen gick till. Det kändes som att man var mer polare än kollegor, säger Georg.

Som studentambassadör har Georg varit ansvarig för att vara Ateas förlängda arm ute på Lunds Universitet. Detta innebär att han har drivit olika typer av event ute på universitetet, tillsammans med vår andra studentambassadör och övriga kollegor på Atea. Våra studentambassadörer är en viktig nyckel till att sprida Atea på universiteten och de har en unik inblick vad det pratas om på campus och vad som är viktigt för studenter i valet av arbetsgivare.

Georg har även fått en unik inblick i Atea som student, han har fått vara med på våra interna event, utbildningar, after works och kickoffer. Han har dessutom, tillsammans med några kursare, skrivit sitt exjobb på Atea.

- Jag har verkligen fått bygga mig ett internt nätverk på Atea och fått ett väldigt bra stöd  för att kunna bilda mig en uppfattning av vad jag vill göra. Jag har fått prata med chefer och ansvariga inom flera olika områden, jag har till och med fått hänga med ut på kundbesök inom de områden jag tycker känns intressanta. Atea är så himla breda att det har varit en stor fördel att få en större inblick i bolaget. 

Georg har varit inne och kikat på bland annat it-säkerhet, GDPR och it-projektledning, men kom sedan fram till att han vill arbeta med utveckling. I och med att Georg redan gjort sig ett namn på kontoret var det en självklarhet att ta en intervju med honom för rollen som konsult inom Robotic Process Automation, som han nu tackat ja till.

- Det känns sjukt roligt att få komma in på Atea, och i en roll som verkligen är en kombination mellan utveckling och konsultande, att få komma ut och träffa kunderna och förklara min roll, varför jag är där och hur det kommer skapa värde för dem i deras vardagliga arbete, säger Georg.

 

Vill du bli studentambassadör?

Läs mer här om våra initiativ för studenter.

Tillbaka till Malmö
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer