Vårt samarbete

Atea och Dell EMC har ett nära samarbete och erbjuder innovativa produkter och tjänster. Vi hjälper företag och organisationer att accelerera resan mot molnet och leverera it som tjänst.

Atea erbjuder lösningar baserade på Dell EMCs teknologi med fokus på att lagra, hantera, analysera och skydda den mest värdefulla tillgången, information.

I ett nära samarbete med kund tar vi fram skräddarsydd design men erbjuder även en effektiv inköpskanal i vår e-shop där delar av produkterbjudandet finns.

Visste du att

Atea är Dell EMCs är enda Titanium Black partnern i Norden?

Dell EMC är en del i flera av Ateas lösningsområden:

 • Molntjänster
  Atea tillsammans med Dell EMC har skapat hybrida molntjänster som ger dig tillgång till avancerade it-tjänster på dina villkor. Sänk kostnaderna och minska underhållet med hybridmolnslagring med åtkomst till både det privata och det publika molnet.
  Kombinera high-performance storage arrays med kostnadseffektiv molnkapacitet och få förenklad lagringshantering för inaktiv data och katastrofskydd.
 • Datacenter
  Dell EMC är en av världens största leverantör av lagringsprodukter och lösningar inom Datacenter. Som Titanium Black Partner arbetar vi med hela Dell EMCs produktutbud. Det omfattar bland annat lagringssystem, backup, arkivering och virtualisering. Vårt mål är att skapa dynamiska datacenter med automatiserade processer för att tillhandahålla effektiv och säker it. Atea har utbildade konsulter runt om i Sverige för implementation och deploy för Dell EMC:s populära hybrida datacenter VxRail.
 • Säkerhet
  It-säkerheten blir allt mer integrerad som en del av it-infrastrukturen och mer komplex. Tillsammans med Dell EMC/RSA erbjuder vi intelligenta säkerhetslösningar som hjälper organisationer att minska risken för drift i en digital värld. Våra lösningar ger synlighet, analys och åtgärder som behövs för att upptäcka och svara på avancerade hot.
Mari Lundevall
Partneransvarig
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer