Tillbaka till Partnerskap
citrix Om Atea

Vårt samarbete med Citrix

Atea har ett nära samarbete med Citrix och är Platinum Solution Advisor. Vi uppfyller högsta kraven för certifierade konsulter i flera olika nivåer och representerar en stor affärsvolym.

Atea är först ut bland it-leverantörer att certifieras i Citrix nya partnerprogram. Atea är Citrix specialist inom samtliga fyra områden:

  • Virtualization
  • Mobility Management
  • Networking Apps & Mobile Security
  • Networking Data Center

Certifieringen är ett kvitto på Ateas kunskap och kompetens och inbegriper bland annat att under 24 timmar installera en omfattande Citrixmiljö. Bakgrunden till Citrix nya specialiseringsprogram är att lösningsportföljen blir mer och mer omfattande, vilket ställer stora krav på Ateas kompetens inom design, implementation och drift.

Produktutbud

Mobilitet 

Citrix lösningar hjälper oss att ha en mobil arbetsplats. Många företag och organisationer bygger moderna arbetsplatser för att optimera ytorna och för att matcha arbetsuppgiften/aktiviteten, som vilket i slutändan ger ett både bättre och mer optimalt kontor.

Säkerhet

Med applikationer och data centralt i datacentret har man också säkrat sina data. I USA har t.ex. vården lagliga krav på sig att allt data skall stanna kvar i datacentret och inte lämna spår ute på klienterna. En konsekvens av dessa krav är mobilitet.

"Tunna" klienter

Mobilitet är inte bara mobilitet i form av resande med transportmedel och arbete från annan plats. Mobilitet är också reellt inom kontoret. Möjligheterna man skapar med centralisering innebär också en möjlighet att använda tunna klienter inom sin verksamhet.

Tillbaka till Partnerskap
Atea.se upplevs bättre om du uppdaterar din webbläsare. Här hittar du en ny version av internet explorer