Hoppa till huvudinnehåll

Vårt samarbete med Citrix

Atea och Citrix hjälper verksamheter med sin digitala resa. I dag går det lika bra att jobba från en fast arbetsplats, som från mobilen, surfplattan eller en tunn klient och många verksamheter vill minska platsberoendet, driva effektivitet och produktivitet, samt minimera klimatpåverkan. Allt detta möjliggörs med Citrix lösningar.
Citrix

Samarbetet med Citrix

Atea har ett starkt samarbete med Citrix och är marknadsledande inom mjukvaruförsörjning, kompetens och tjänster. Atea är en certifierad Platinum partner med specialist certifieringar och kompetens inom samtliga fyra områden:

  • Virtualization – leverens av skrivbord och applikationer

  • Mobility Management – Administration av mobila enheter (EMM/MAM)

  • Networking – Lastbalanserare som levererar och säkrar webapplikationer internt och externt. Konsoliderar flertalet nätverksfunktioner och bidrar till ökad prestanda och lägre kostnader.

  • Networking SD-WAN – WAN optimering för filialkontor. Förbättrar applikationsprestanda och reducerar kostnader för förbindelser.

Produktutbud

Vår kompetens

Atea har ca 30 certifierade Citrixkonsulter samt 30 certifierade säljspecialister över ett stort geografisk område. Atea besitter spetskompetens inom design, implementation och drift. Som en del i att behålla och utveckla vår kompetens kring Citrix driver Atea, Citrix Inner Circle. Detta är ett forum där framför allt konsulten med intresse av Citrix lösningar kan dela erfarenheter, ta del av information direkt från Citrix specialister samt nätverka med kollegor runt om landet.

Lösningar med Citrix

”Atea är en mycket viktig samarbetspartner till Citrix med sin geografiska spridning och starka kompetens med bred lokal närvaro. Atea driver Citrix affären framåt och levererar kontinuerligt nyckelfärdiga lösningar med fokus på verksamhetsnytta till sina kunder.”

— Mats Ericson, Sverigechef Citrix