Hoppa till huvudinnehåll
Pressmeddelande 2017-02-24

Atea firar 10 år som sponsor till Svensk Friidrott och tecknar fyra nya sponsoravtal

Den nya satsningen innebär att Atea går in som sponsor till tre nya friidrottare. Samtidigt förnyas avtalet med Michel Tornéus.

– Atea har under många år stöttat Svensk Friidrott och några av våra absolut bästa friidrottare. Det har varit mycket värdefullt för såväl förbundet som för de aktiva som har kunnat fokusera ordentligt på sin satsning. Att Atea nu väljer att bli sponsor till några av dagens största stjärnor är väldigt roligt. Jag är övertygad om att Atea, Svensk Friidrott och ambassadörerna i Team Atea har många spännande år framför sig tillsammans, säger Karin Torneklint, förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget.

Team Atea

I den nya laguppställningen har Atea valt att samarbeta med; Daniel Ståhl (diskus), Khaddi Sagnia (längdhopp), Michel Tornéus (längdhopp) och Sofie Skoog (höjdhopp).

– De fyra talangerna som vi har valt att stötta representerar en bra mix av både framtidshopp och erfarenhet. Vi tror på dem och deras kapacitet att prestera när det gäller, säger Mia Nyqvist, sponsoransvarig Atea.

Stolt partner till Svensk Friidrott

Atea är officiell sponsor och nationell partner till Svenska Friidrottsförbundet. Samarbetet inkluderar bland annat engagemang i Friidrottsgalan, Finnkampen SM-milen och Friidrotts SM.

För mer information, kontakta:

Mia Nyqvist, sponsoransvarig Atea, +46 470 80 02, mia.nyqvist@atea.se
Jan Larsson, marknadschef Svensk Friidrott, +46 70 379 86 22, jan.larsson@friidrott.se