Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Pressmeddelanden
Pressmeddelande 2016-03-18

Atea öppnar kontor i Värnamo

Atea fortsätter att växa i Småland och öppnar ett kontor i Värnamo. Området är expansivt med ett stort antal företag och organisationer som söker it-lösningar för fortsatt digitalisering.
Stadsbild från Värnamo

– Vi är glada över att växa lokalt och att arbeta ännu tätare med både nuvarande och potentiella kunder i en mycket intressant region, säger Carl Andersson, platschef i Jönköping och även ansvarig för Ateas kontor i Värnamo.

På Ateas kontor i Värnamo arbetar sedan en dryg månad bland annat specialister inom it-infrastruktur och nu planeras ytterligare ett tiotal rekryteringar.

– Hela området omkring Gislaved, Smålandsstenar, Gnosjö, Anderstorp och Hillerstorp är expansivt med ett stort antal företag som söker it-lösningar för att kunna fokusera på kärnverksamheten. Vi söker därför kontinuerligt efter personer som vill vara med och bygga Småland med it.

Atea har en starkt lokal närvaro med drygt 30 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Samtidigt har Atea det stora bolagets kompetens med specialister inom bland annat säkerhet, identitetshantering och molnlösningar.

– Vi ser ett allt större intresse för funktionsaffärer samtidigt som efterfrågan på it-arkitekter ökar och den kompetensen finns inom Atea.