Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2019-04-25

Ateas Anders Grönlund är ny ordförande för IAMCP

IAMCP bevakar affärsintressen i Microsofts eko-system, och kommunicerar med ledningen för att förenkla och utveckla partnerrelationerna. Organisationen utser nu Anders Grönlund från Atea Sverige till ny ordförande.

Organisationen International Association of Microsoft Channel Partners, grundades 1999 i Sverige och har ca 150 företagsmedlemmar och ca 400 personer. Dessa är vd:ar, marknads- sälj- och konsultchefer från Microsofts främsta partners.  

Bland de studieresor, föreläsningar och nätverksträffar som organisationen anordnar, är Women in Technology (WIT) ett av de mest populära initiativen med välbesökta evenemang.

- Det är en av styrkorna med IAMCP, att vi styrs av våra medlemmar och hela tiden utvecklas i takt med vad Microsoft och branschen säger. Det är också en av anledningarna till att det är så roligt att vara involverad och kunna påverka, säger Anders Grönlund.

Andra områden som IAMCP jobbar aktivt med är bland annat lobbying, information och it-säkerhet, Cloud & Hosting, systemutveckling och collaboration.

Kontakta gärna: