Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2018-06-27

Ökad efterfrågan på Ateas tjänster i Hälsingland - nu öppnas ett kontor i Hudiksvall

En ökad kundefterfrågan och en vilja att finnas nära kunderna i Hälsingland är de främsta orsakerna till att Atea, Sveriges största leverantör av it-infrastruktur, nu öppnar ett kontor i Hudiksvall.
Stadsbild från Hudiksvall

I regionen har Atea sedan tidigare ett kontor i Gävle, därefter ligger närmsta kontor i Sundsvall, men nu öppnas alltså ett kontor även i Hudiksvall. Orsaken till att valet på nytt kontor föll just på Hudiksvall har flera skäl, bland annat är det regionens näst största kommun, vilket gör orten till en knytpunkt, men även det faktum att Atea redan har många kunder här spelar in.

Cecilia Boström, försäljningschef och Christian Sjöberg, platschef Gävle

- Vi har de senaste åren märkt en allt större efterfrågan på Ateas tjänster och lösningar i Hälsingland och tycker det är viktigt att finnas och synas nära våra kunder här, säger Christian Sjöberg, Platschef på Gävlekontoret som även kommer att ansvara för det nya kontoret i Hudiksvall.

Det företagen i regionen efterfrågar är Ateas tjänster och kompetens inom it-infrastruktur.

- Våra tjänster är skalbara och passar därför både små och stora organisationer. Detta i kombination med ett starkt partnerskap med ledande tillverkare och leverantörer gör att vi kan ge kunder i Hälsingland det stöd och den vägledning som de behöver för att tryggt och kvalitativt ta nästa nivå på sin digitaliseringsresa, säger Christian Sjöberg.

Innan det nya kontoret öppnar i augusti kommer en kundansvarig säljare att rekryteras och anställas.

- Sedan tidigare bor redan flera av Ateas konsulter i Hälsingland och när vi nu nyrekryterar kommer vi göra det lokalt. Vi vill fortsätta rekrytera och växa i Hälsingland, säger Christian Sjöberg.