Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2018-03-13

Linus Wallin tar över stafettpinnen som chef för Region Stockholm

Linus Wallin som har varit på Atea sedan 2010 brinner för det goda ledarskapet. I samband med att han nu kliver upp som chef för Ateas försäljningsmässigt största region tar han även plats i Ateas ledningsgrupp.

Det han ser fram emot mest i sin nya roll är att kavla upp ärmarna och anta utmaningen att göra Ateas kunder ännu nöjdare.

– Regionen kommer ha ett väldigt stort fokus på kundnöjdhet. Våra kunder förväntar sig att vi utmanar dem och det ska vi göra genom att vara proaktiva och föreslå lösningar som lyfter deras verksamheter till nya nivåer.

Som chef för Region Stockholm vill han också skapa förutsättningar för att attrahera nya talanger till huvudkontoret.

– Vi är ett innovativt företag och vi är ständigt på jakt efter nya talanger. Nu ser jag fram emot att bygga det bästa laget med medarbetare som brinner för sitt jobb, trivs med snabba förändringar och som kan hjälpa våra kunder ta nästa steg på deras digitaliseringsresa.

När Linus tillträdde sin nya roll den 1 mars 2018 lämnade han rollen som säljchef för den privata marknaden i Stockholm. Bo Ringdahl som tidigare var chef för Region Stockholm blir affärsansvarig inom Ateas nya satsning Atea Innovation.

Läs mer om Atea Innovation