Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2018-02-02

Guldregn över Atea på Guldmyran

Guldmyran är ett årligt återkommande event där HP och HPE prisar sina partners. På årets gala som hölls på Berns i Stockholm tilldelades Atea hälften av de åtråvärda priserna.

Under kvällen delades total tio priser ut, varav Atea vann fem stycken. Att Atea fick utmärkelsen som Årets Partner 2017 från både HP och HPE är extra prestigefullt.

- Detta är verkligen ett kvitto på att samarbetet mellan Atea, HP och HPE fungerar otroligt bra och att det vi åstadkommer tillsammans ger effekt för våra kunder. Det som känns extra värdefullt är att HP och HPE oberoende av varandra utnämnde oss till Årets Partner, säger Christer Eklund, Chef hårdvara, mjukvara och produktnära tjänster.

Förutom priserna som Årets Partner vann Atea även pris i kategorierna HP Personal Systems, HP Print Solutions, samt Hewlett Packard Enterprise Strategic Deal 2017.

- Vi är förstås oerhört glada över alla våra priser. Det visar att vi är på rätt väg inom print och att vi fortsätter vårt fina samarbete för att förse kunder med olika typer av it-produkter. Utnämningarna visar att vi har starka team som respekterar varandra, jobbar bra ihop och är lösningsorienterade. Det är nyckeln till framgången, säger Christer Eklund.

Christer Eklund ser fram emot bolagens fortsatta samarbete.

- Att vi nu fått ett kvitto på att samarbetet mellan Atea, HP och HPE fungerar så bra kommer naturligtvis leda till att vi fördjupar vårt partnerskap och tillsammans fortsätter digitalisera svenska bolag på ett hållbart, innovativt och lösningsinriktat sätt.