Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2018-02-21

Åsa Cederlund - ny chef på Atea för expansiv region

Atea har utsett Åsa Cederlund till ny chef för Region Väst. Hon har arbetat i företaget sedan september 2014 och kommer närmast från en roll som platschef i Göteborg.

Atea Region Väst är inne i en expansiv fas och Åsa ser fram emot utmaningen att leda organisationen mot fortsatt tillväxt:

Just nu träffar jag många företag för att ta reda på vilka utmaningar de står inför och hur Atea på bästa sätt kan vara en partner i en lyckosam digitalisering. En annan viktig sak för mig är att lära känna alla våra kompetenta medarbetare. De har många goda tankar och idéer som jag vill fånga upp.

I och med att Åsa tillträder sin nya roll tar hon också plats i Ateas svenska ledningsgrupp. Där vill hon bidra med nya perspektiv som gynnar Ateas fortsatta positiva utveckling.

Jag brinner för att utveckla framtidens Atea både utifrån ett kundperspektiv men också utifrån att vi ska vara ”första valet” hos våra nuvarande och framtida medarbetare.

Åsa tillträdde sin nya roll den 1 januari 2018. Peter Falk som tidigare var chef för Region Väst leder Ateas nya satsning Atea Innovation.

Läs mer om Atea Innovation.

Åsa Cederlund
Åsa Cederlund Regionchef