Hoppa till huvudinnehåll
Tillbaka till Nyheter
Nyhet2017-11-06

Sista chansen att lyssna till Ashkan Fardost

Snart final på årets IT-arena. Befinner du dig i Sundsvall eller Östersund denna vecka och arbetar med it? Missa inte chansen att besöka IT-arenan och tillfället att lyssna på Dr. Ashkan Fardost keynote - Alla har missförstått digitaliseringen.

IT-arenan går mot sitt slut i och med denna veckas besök på de två kvarvarande orterna Sundsvall och Östersund. Med på turnén är keynote speaker Dr. Ashkan Fardost som med sin föreläsning ”Alla har missförstått digitaliseringen” rönt stor uppmärksamhet. Han har fått toppbetyg från publiken på samtliga orter och är nominerad till priset Årets talare.

Vi ställde frågan direkt till Ashkan. Vad handlar din föreläsning om?

– Hur digital teknik och internet radikalt förändrar människors beteenden och skapar helt nya förväntningar. Människor som växer upp i internet-eran har en radikalt annorlunda syn på världen och nya synsätt på hur de vill bo, leva, jobba, skapa och förverkliga sig själva. Och det är inte förrän man börjar titta på denna omvälvande förändring från det mänskliga perspektivet som man kan dra slutsatser om hur det kommer påverka ens bransch, yrke och framtid, säger Ashkan.

IT-arenan är Sveriges största mötesplats för it-branschen. När turnén är över har totalt cirka 4000 it-beslutsfattare träffats på 17 orter från Malmö i söder till Luleå i norr. Temat för 2017 är; det digitala ekosystemet.

IT-arenan kommer till Sundsvall tisdagen den 7 november och till Östersund torsdagen den 9 november.


Inte anmäld? Lugn, anmälan till respektive ort gör du enkelt här.